U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Casa de la Fuente

De SlaapkamersSocial Media

Inhoud

Slaapkamer beneden zicht op straatSlaapkamer beneden zicht op straat

 

 De Slaapkamers

Casa de la Fuente heeft 2 ruime slaapkamers van 14 en 18 m2 beide met een eigen badkamer.

 

De slaapkamer beneden heeft een twee persoons Auping Auronde bed van 210 x 180 en een en-suite badkamer met douche, toilet, wastafel en bidet. Ruime ingebouwde kledingkast, twee nachtkastjes, en een commode met vijf laden. De grote raampartij biedt zicht op de straatzijde en het landschap richting de sierra de Segaria. De rolluiken met ingebouwde insectenhor garanderen comfortabel slapen. De Mitsubishi Airco heeft een speciale fluisterstand waardoor je ook op warme dagen van een ongestoorde nachtrust kunt genieten. 

 

De slaapkamer boven heeft een dubbele boxspring van 200 x 160 cm. Bestaande uit twee losse elementen van 200 x 80 cm die ook uit elkaar te plaatsen zijn. De raampartij biedt zicht op de dorpzijde en het landschap richting de sierra de Mediodia. De rolluiken met ingebouwde insectenhor garanderen comfortabel slapen. De Sanyo Airco heeft een speciale fluisterstand waardoor je ook op warme dagen van een ongestoorde nachtrust kunt genieten. Deze slaapkamer beschikt over een aparte badkamer met ligbad, wastafel en toilet gelegen op de overloop. Vanuit de overloop in het trappenhuis is er een directe toegang tot het voorterras met uitzicht op de vallei, de omliggende dorpen en de sierra de Segaria. Vanuit de slaapkamer boven is er ook toegang naar een dakterras waar in een schuifkast de boiler en de wasmachine staan.

Linnengoed, badlakens en handdoeken zijn door de gasten te gebruiken.

 

 Slaapkamer beneden met Auping Auronde van 210 x 180Slaapkamer beneden met Auping Auronde van 210 x 180

 Slaapkamer beneden met royale raampartij, rolluik en insectenhorSlaapkamer beneden met royale raampartij, rolluik en insectenhor