U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.


Social Media

Inhoud

Restaurant in Sagra

Julio Vargas (rechts) van Un Cuiner a l' Escoleta (Foto Edwin Huge)Julio Vargas (rechts) van Un Cuiner a l' Escoleta (Foto Edwin Huge)

Un Cuiner a L'Escoleta de Sagra

Naast het gemeentelijk zwembad van Sagra ligt het restaurant van Julio Vargas hij is de kok in dit restaurant. Hij heeft een eigen visie over koken en gebruikt alleen dagverse streek producten. Deze verwerkt hij tot moderne smaakcombinaties met een knipoog naar de Valenciaanse traditie. Je kunt aan alles merken dat hij veel ervaring heeft opgedaan tijdens zijn loopbaan in een Michelin* zaak. Dagelijks wordt er een Menú del Día geserveerd. De voorgerechten bestaan uit drie tapas om samen te delen. Het hoofdgerecht is individueel en er is keuze uit een visgerecht, twee vleesgerechten of een regionale rijstschotel. Diverse feestelijke nagerechten. Prima huiswijn voor goede prijs. In de avond heerlijke tapas combinaties. Hier wordt gekookt met passie! Beslist een aanrader ! 

 ¡ Buen Provecho ! 

 

 

Restaurante Un Cuiner a L'Escoleta de Sagra

Carrer Calvari 8

03795 Sagra

+34 965 587 653

 

Dinsdag tot en met Vrijdag   13.00 -16.00                       19.00 -23.00

Zaterdag                             13.00 -16.00                       19.00 -23.00

Zondag                               13.00 -16.00

Maandag                             gesloten