U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Penthouse Paraíso Verde

De SlaapkamerSocial Media

Inhoud

De Slaapkamer

De slaapkamer is uitgerust met een dubbele boxspring in de maat 200x90. Nachtkastjes met glazen toplaag, mooie LED verlichting en een royale garderobe kast maken deze slaapkamer tot een aangenaam verblijf. De slaapkamer geeft direct toegang tot de badkamer met bad, douche , toilet en bidet. de badkamer beschikt tevens over een badkamermeubel met ingebouwde wasbak. De slaapkamer grens ook direct aan het overdekte terras.

 

Moderne lichte slaapkamer met direct toegang naar het terrasModerne lichte slaapkamer met direct toegang naar het terras

 

Vanuit de slaapkamer heb je een prachtig ruimtelijk zicht over de omgeving en de bergen. Ook kijk je vanuit de slaapkamer direct op de prachtig aangelegde  besloten tuin met mediterrane planten en palmbomen en twee grote zwembaden. Verder aanwezig voldoende beddengoed, dekbedden, badlakens, strandlakens. Tevens is er een strijkplank en strijkijzer.

 

 

Slaapkamer met zicht op de bergenSlaapkamer met zicht op de bergen